gratis levering in NL & BE

Levering & Retourneren

Verzending:

Gratis verzending in Nederland & België op alles.

Al onze producten worden geleverd met Track & Trace code en geleverd door onderstaande toppers.

 

Levertijd:

De levertijd bedraagt 8 tot 10 werkdagen. De paintings worden pas gedrukt en gemaakt nadat ze besteld zijn, zo heeft u altijd verse verf en een mooi canvas, de productie hiervan duurt altijd even.

Het kan natuurlijk voor komen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 2 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons ondersteuningsteam via het klantenservice menu of via e-mail: support@my-paintings.nl

Retourneren:

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retour formulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retour aanvraag niet in behandeling nemen.


Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Mails ons eerst op support@my-paintings.nl

Hierna sturen wij je het retour formulier toe. 

Annuleringsbeleid

Bestellingen kunnen worden geannuleerd zolang ze niet verzonden zijn. Als je bestelling al is verwerkt, dan kunnen wij deze niet annuleren. Je moet dit terugsturen voor een terugbetaling.

Met vriendelijke groet,

Team my-paintings.nl